www.Supersound.se äntligen online!

27 Mar 2009

Vi på supersound.se hjälper dig som kund med ljud & ljusanläggning samt discjockeys till just ditt arrangemang!


Vi vill att det ska vara enkelt för dig att transportera, montera och använda utrustningen, även för de som helt saknar tidigare erfarenhet. Tanken är att du inte behöver ha någon tidigare erfarenhet av ljud eller ljusutrustning och de mindre paketen får man enkelt in i en vanlig personbil!

Supersound.se är en kompetent ljud och ljusleverantör i Falköping. Hyr ljud, ljus och DJ till fest, mässor, pub, bar, modevisning, technofest, kickoff, bröllop, svensexa, möhippa, företags event etc etc
Vi säljer, hyr ut, och installerar ljud och ljusutrustning för alla behov.
vi jobbar med ljud och ljus på en professionell nivå innom uthyrning, försäljning och service av Ljud, Ljus och pa-utrustning.

Allt från live framträdanden till talanläggningar . Projektering, försäljning och installation av färdiga system.

Utrustning för möte & konferens. underhåll & Service av befintliga anläggningar.

Supersound förmedlar även Dj's med olika bakgrund allt från nybörjare till våra mest erfarna heltidsarbetande professionella discjockeys som har arbetat runt om i Sverige under 80, 90 och 2000 talet.

Inget arrangemang är för stort eller för litet för oss, vi samarbetar med ett stort antal Djs och ljud & ljus experter runt om i Skaraborg!


Sätt igång och planera den bästa festen någonsin! Mångåriga erfarenhet inom branschen gör att du alltid kan känna dig trygg

Kontakta Supersound.se på tel eller mail:
tel. +46 (0)739835063
mail.
info@supersound.se