REFERENCE


Det som supersound framförallt har som andra uthyrare saknar är en fruktansvärd god kundkontakt. Istället för att det endast handlar om uthyrning av ljud&ljus handlar det lika mycket om en god relation och ett schysst tillmötesgående. Utan tvekan det bästa företaget vad gäller detta i denna branschen, kan absolut rekommendera dom för både mindre & större event.

Oskar Kristensson, eventansvarig Beat & Club Milk

 
Hej Svante!
Jag och Robert skulle bara vilja tacka för din insats på vårt bröllop i lördags. Allt var topp; anläggningen, proffsigt bemötande och såklart musiken :-). Som du säkert märkte så var det bra drag på dansgolvet hela tiden.

Hälsningar från Camilla SandeliusTack för all hjälp! Vi hyrde grejer av SuperSound och är jättenöjda med utrustningen och framför allt servicen! Vi ses igen!

Mvh Army Of CoversVi hyrde ljud, ljus DJ och liveuppträdande till vår födelsdagsfest med ca 70 gäster. Vi är supernöjda med kvällen och det var väldigt skönt att inte behöva fundera på om tekniken skulle fungera etc. Vi skulle absolut kunna hyra igen och tacka vare en bra DJ och liveuppträdande blev kvällen ett minne för livet!

Kristin, Matilda, Nicole & FridaMåste passa på att tacka Svante på SuperSound för hans engagemang till våran 100-års fest på Åkerströms Restaurang, samt alla fina foton som togs! Riktigt bra grejer med både ljudet och ljuset. Blev överväldigad när allting var på plats, kändes som värsta discoteket =)
Kul också att vi fick upp alla årgångar på dansgolvet.

Vi hyrde det största paketet och kan varmt rekommendera detta till lite större privatfester.

Lycka till i framtiden!
Mvh Calle